"Si Vis Pacem Para Bellum" Jesteśmy tu by zawładnąć Cabalem xD "Veni Vidi Vici" I nie poddamy się bez walki "Iacta Alea Est"
a ty myslisz ze co ze zawodowka to jakas gorsza szkola od innych???? tam tez som profesorowie to ze chodzilam do zawodowki (nietylko ja ale wiele wiele ludzi)to nieznaczy ze jestem gorsza odtych co do liceum itd chodzom , moze i jestem ciemna w sprawach wgrze ale winnych to nie.pozdrawiam
O jezus mi nie chodzi o to jaka szkole skonczylas tylko o to jak wyglada twoja pisownia ale juz sie nie czepiam bo widze ze sa duze konflikty przez to ... a ja mam 13lat wiec nie wiem jak tam szkoly typu zawodowka liceum ... w tym roku ide do gimnazjum ...
iwa ale mi nie chodzilo o to ze ten kto konczy zawodowke to gorszy czy cus tylko ze w zawodowce to przedmioty zawodowe raczej powinny byc a nie jakis polski czy cus bo raczej malo przydaje sie on przy np przegladzie technicznym samochodu (oczywiscie przydaje sie jezeli czlowiek mowic nie umie albo cus w tym stylu)
oki ja nic niemam donikogo i nieczepiam sie nikogo tylko tak napisalam ,a podrugie marudzicie i tyle hehehe.Ja ci napisalam o zawoduwce dlatego ze nieskuli tego ze chcialam sie pochwalic do jakiej szkoly chodzilam tylko otym ze zawoduwka to niegorsza szkola od innych